technische analyse en trading tool

Trend kanalen zijn een zeer nuttig technische analyse en trading tool. Trend kanalen zijn gemakkelijk te trekken en zorgen voor de handel ideeën en in optiesonline het verkeer signalen, met de juiste strategie. Hier zal ik je laten zien wat deze technische tools zijn en een eenvoudige en handige trendkanaal binaire trading strategie.

trendkanaal

Een trendkanaal is twee lijnen die langs de prijs hoogte- en dieptepunten prijs van een trend. Typisch deze regels moeten vrij dicht bij evenwijdig van elkaar draaien. Als lijnen convergerende op elkaar is dit waarschijnlijk een optie24  wedge patroon, en als de lijnen binaire opties review optie24 weg te gaan van elkaar, kan dit een verbreding wig zijn. optie24 Dit zijn verschillende patronen in totaal, dus idealiter willen we de trendlijnen loopt vrijwel parallel aan elkaar. Figuur 1 toont een trendkanaal in General Electric (NYSE: GE) voorraad. De lijnen zijn vrij dicht bij parallel met elkaar, en de lijnen raken bijna alle grote prijzen pieken en dalen.

Figuur 1. Trend Channel – General Electric daily chart

 

Het tekenen van een trendkanaal

Een trendkanaal is een richtlijn, daarom verkies ik het om te draaien langs meerdere hoge en lage punten, in plaats van IQ Option langs alleen de extreem hoge review bonus IQ Option en lage punten. Ik hou van deze methode, omdat meestal de IQ Option markten bewegen niet in perfecte trend kanalen toch. In plaats daarvan kan de prijs te verplaatsen net boven of eronder voor cursus omkeren en weer terug naar de richting naar de andere kant van het trendkanaal.

Daarom gebruik ik “lijnen anyoption  van de best fit” bij het ervaringen betrouwbaar anyoption opstellen trend kanalen. Maak je geen zorgen als de lijnen anyoption  al de prijs actie niet helemaal bevatten, omdat het niet nodig is om de kwaliteit van de handel signalen te krijgen.

Trend Channels Trading

Trading trend kanalen, wanneer je ze vinden, houdt een verrassend eenvoudige strategie. De eerste stap is om een trending actief te vinden. Dan richten op de activa die zijn geplaatst in een relatief ritmische manier, zoals General Electric binaire opties in figuur 1. Nadat de bonus review binaire opties trendlijn worden getrokken van de prijs lijkt te neigen naar deze binaire opties lijnen; bewegen in de nabijheid van de lijn en daarna omkeren natuurlijk.

De meeste handelaren maken een fout in dat ze springen in trades te vroeg. Zij gaan ervan uit dat de prijs zal binnen het trendkanaal te blijven, maar als figuur 1 toonde vaak zal de prijs de trendkanaal wat resulteert in een verlies of een slecht getimede handel voorbijschieten. Een ander probleem is dat de handelaren wachten op de prijs aan één van de trendlijnen te raken alvorens te kopen (onderste trendlijn) of verkoop / kortsluiting (bovenste trendlijn). Zoals figuur 1 toonde echter niet de markten niet perfect te verplaatsen en het is hoogst onwaarschijnlijk dat de juiste prijs naar de trendlijn zal bewegen en vervolgens te keren.

De volgende trendkanaal Plus500 trading strategie zorgt ervaringen bonus Plus500 voor deze twee zaken. Het vereist dat je geduldig bent en laat Plus500 de markt bepalen wanneer u uw handel te maken, en niet andersom.

Trendkanaal Trading strategie

De regels voor het trendkanaal de handel zijn eenvoudig. Zodra u een troef hebt gevonden dat u wilt ruilen en getekend uw trendlijnen, wacht op de prijs om te bewegen in de richting van een van de trendlijnen.

De eenvoudigste trades zijn wanneer de prijs komt zeer dicht bij een van de trendlijnen, of de koers beweegt doorheen. Als een van deze situaties verzendt zodra u één staaf bewegen in de tegengestelde richting (terug naar de tegenoverliggende zijde van de trend kanaal), neemt een positie.

Bijvoorbeeld, als de prijs daalt en komt heel dicht bij de onderste trendlijn te wachten voor de prijs om te beginnen met bewegen hoger (in de richting van de bovenste trendkanaal lijn). Als dat zo is, neem een longpositie (buy gesprek). Hetzelfde geldt voor als de prijs doorboort één van de lijnen. Bijvoorbeeld, als de prijs iets rally’s boven de bovenste trendlijn, kijk voor dezelfde reversal patroon. U wilt de prijs omgekeerde zien, gedurende ten minste een bar, en wanneer het doet een short positie neem je (kopen put).

Figuur 2 toont een ingezoomd schot met een paar voorbeelden in General Electric voorraad.

Figuur 2. trendkanaal Trading Voorbeelden – General Electric daily chart

 

Wanneer de prijs niet bereikt een van de trendlijnen de strategie kan nog steeds worden gebruikt, maar met een paar kritische noten. Als je gaat naar omkering signalen handel in de trendlijnen, idealiter deze signalen moet plaatsvinden binnen ongeveer 2% van een van de trendlijnen.

Figuur 3. trendkanaal Trading in het Kanaal

 

Figuur 3 toont een voorbeeld waarbij de prijs niet de bovenste lijn bereikte, maar was nog steeds een verhandelbaar omkering, omdat het kwam met een paar procent van de trendlijn. In dit geval is de trendlijn ten tijde van de staaf werd kruisen met 24,75. Dus 2% van dat ongeveer 50 cent. Dat betekent dat de prijs moet ten minste 24,25 (24,75-,50) te bereiken om de handel te nemen. De bereikt 24,45, die dichter bij de trendlijn, zodat de handel genomen.

Door alleen het nemen van de beroepen die in de buurt komen van de trendlijnen, raakt u de trendlijnen of licht doordringen in de trendlijnen we voorkomen dat een groot deel van de zweep-zaag achtige beweging die zich voordoet in de richting van het midden van het kanaal. Hoewel het niet altijd het geval zal zijn, de omkeringen zijn heel doorslaggevend bij de trendlijnen.

verlaten

Als de handel in binaire opties je exit is rechttoe rechtaan: exit 2-3 bars na de vermelding. Bijvoorbeeld, als je de handel op een 5 minuten grafiek, zou je willen een nieuw onderzoek, dat is ongeveer 10 tot 15 minuten te kiezen.

Als de handel in traditionele markten, zoals forex of voorraden, verlaat je positie op 70% van het trendkanaal. Bijvoorbeeld als het trendkanaal is $ 3 breed en ga je lang in de buurt van de bodem u op $ 3 × 0.70 = $ 2,25 zou verlaten van het dieptepunt van het assortiment. Figuur 4 toont een voorbeeld, en waarin een stop loss. Een stop loss moet onder de laatste swing laag worden geplaatst voor lange trades, en boven de recente schommel hoog voor korte trades.

Figuur 4. trendkanaal Trading Exit Point

 

Final Word

Als het trendkanaal omhoog, idealiter richten op de lange trades die u positie in lijn met de uptrend. Als de trend is naar beneden, idealiter richten op korte trades die u positie in lijn met de downtrend. Ook, kijk uit voor omkeringen die zich voordoen in de buurt van de trendlijnen, en maak je geen zorgen over wat er gebeurt in de richting van het midden van het trendkanaal. Ga er niet vanuit een omkering zal plaatsvinden. In plaats daarvan, wacht tot de prijs “bounce” uit een trendlijn gedurende ten minste een bar voordat u een handel.

Gerelateerde artikelen