seizoensgebondenheid

Er zijn vele redenen voor als ze niet voor de handel. Vandaag wil ik me richten op de seizoensinvloeden op de markten. Veel handelaren vergeet na te denken over wanneer ze de handel en dit is vaak de reden waarom hun transacties zal mislukken.Wat zou een sterk signaal in een markt die is volledig aanwezig vormen en betrokken mogen niet de pan uit heel de manier waarop je denkt in een tijd waarin de deelname markt is op een lage.

Seizoensgebondenheid kan variëren van het dichtstbijzijnde termen, zoals dag-tot-dag, de hele weg naar super lange termijn seculiere seizoenen. optiesonline.com Voor dit artikel ga ik om te beginnen met wat ik zal verwijzen naar als de dag-tot-dag seizoensgebondenheid en bewegen tot een week tot week, maand-op-maand en seculiere seizoensgebonden factoren in de daaropvolgende postings.

De markt en het circadiaans ritme

Geloof het of niet er is een dag-tot-dag seizoensgebondenheid van de markten, een soort van een circadiaan ritme. Het heeft alleen zin als je erover nadenkt in termen van de handelsdag. De markt is niet altijd wakker, hoewel het soms een U kunt hier proberen slapeloze kan zijn.
Trading begint elke dag in Australië en Japan als de wereld wakker wordt. Dan, als de wereld draait markten in China, Rusland, India, het Midden-Oosten, Europa en dan eindelijk de US Open voor de handel. Eenmaal trading sluit in de VS is er een pauze, al was het maar voor een paar uur, totdat de Wold draait rond om de cyclus te beginnen opnieuw.

Nu, de hele dag door zijn er momenten waarop min of meer van de markt is open, maar op geen enkel moment is de hele wereld markt open is, http://www.optiesonline.com/iq-option/ zelfs met de activa die technisch handel 24 uur per dag. In het begin enige Australia is geopend, een kleine hoeveelheid. Voor een tijdje Australië, Japan en China zijn allemaal open, het leveren van een groot aantal deelnemers markt, maar misschien niet de juiste tijd voor u om te handelen, tenzij je de handel een Aziatische gebaseerde index of valutapaar.

Terwijl de wereld draait zowel de Aziatische en Europese markten zijn open tot Aziatische sluit en dan alleen Europa is geopend. Eindelijk, om 09:30 ET, de Amerikaanse markt geopend en voor slechts 2 uur zowel Europa als de VS zijn geopend. Het is belangrijk om dit te overwegen wanneer de handel, en wat nog belangrijker is voor het kiezen wanneer u gaat volledige artikel voor de handel. Het zal afhangen van waar je woont en welke markten u wilt ruilen, maar ik stel voor dat alleen handelen wanneer de desbetreffende markt open.

Zo kunnen zowel goud en de EUR / USD verhandeld worden 24 uur per dag, bijna 7 dagen per week, afhankelijk van wat het is u de handel. Trading op een moment dat ook niet, of nog erger, beide markten gesloten zijn is een zekere tijd tot de handel als 60 seconden, 5 minuten of zelfs een uur te vermijden, vooral op korte termijn opties. En vergeet niet, veel Aziatische financiële markten sluiten voor een uur tijdens de lunch.

When The Smart Money Trades

Alsof dit niet genoeg zorgen te maken over je moet ook de tijd van de dag in termen van wat er gebeurt tussen de open en dicht te overwegen. Typisch handel is website zeer actief voor het eerste half uur van de dag zo vroeg posities worden vastgesteld op basis van ’s nachts nieuws en veranderingen in het sentiment. Dit zal vertragen tot een meer gemeten tempo gedurende het midden van de dag als koop- en verkooporders die door de pijp worden uitgevoerd.

Dan, meestal direct om 02:30, de handel weer op te pikken voor een half uur of zo als de pro handelaren opnieuw beginnen om zich te vestigen en / of open posities op basis van de dag de prijs actie. Dit is belangrijk om te overwegen om twee redenen. Ten eerste, de signalen die optreden tijdens het eerste half uur en op / na 02:30 zijn meestal veel sterker dan op enig ander moment.

Dit zijn de momenten waarop de slimme geld, het snelle geld, de professionele handelaren en andere slimme beleggers en speculanten zijn handel. Niet alleen is dit van belang omdat het volume is belangrijk omdat dit is wat de handelaren echt goed doen. Wilt u op de handel met hen of tegen hen? Ik durf te zeggen dat het veel verstandiger om de handel met hen zou zijn, zou je niet?

Economic Data – The Unexpected Storm

Economische cijfers kunnen een onverwachte storm voor de handelaren die zijn voorbereid voor hen. Er zijn zeer weinig economische gegevenspunten, die eventueel dagelijks worden vrijgelaten, maar er zijn er die elke week en vele andere die maandelijks vrijkomen vrijkomen.

Je hoeft niet te worden in perfect synchroon lopen met de economische kalender van evenementen, maar is belangrijk om bewust te zijn als er evenementen gepland elke dag. Deze versies zijn vaak katalysatoren voor winstgevende markt beweegt, maar kan ook voorzien ongeziene weerstand en valse signalen als je niet weet men het punt staat te worden onthuld.Slimme geld zal meestal de handel voor en na de release, tijdens het wachten om te zien wat er gebeurt tijdens de release, als de markt open is natuurlijk.

Na het lezen van dit zou je denken dat het vinden van de perfecte tijd om de handel heel moeilijk zal zijn, maar dat is niet zo.Je moet gewoon een goed begrip van de handelsdag hebben, wat je de handel en wanneer de slimme geld is waarschijnlijk worden krijgen in de markt. Met deze dingen in gedachten zal het veel gemakkelijker zijn om een goed moment om de handel te halen.

Uiteindelijk is het de bedoeling om een goede tijd te hebben en om wat winst te maken, de handel in een trage markt is een horde die je hebt de controle over dus laat het niet in de weg staan. De manier waarop de wereld de financiële markten te laten werken en de toegang verschaft door binaire opties is het mogelijk om een markt te vinden voor zowat elke schema past.

Als hij niet voor de handel – technische analyse

Entry signalen lijken de lieveling van de trading wereld; iedereen wil weten wanneer in te krijgen! De truc om de handel is om niet voortdurend entries te zoeken, maar om te weten wanneer te zitten op je handen. Dus wat traders moet echt worden gericht op is wanneer om weg te blijven.

Op basis van alle verschillende strategieën in de wereld iemand is die de markt van elke seconde, maar toch als een handelaar dat betekent niet dat het een goede handel. Na een decennium van de handel in de volgende grafieken tonen voorbeelden van de keren dat ik niet de handel, simpelweg omdat in real-time is er geen manier om de set-up een hoge waarschijnlijkheid handel. Hopelijk zijn de voorbeelden helpen voorkomen dat de handel als de tijden zijn niet ideaal.

Choppy-No Clear Direction

Tijdens een trend kunnen we enkele uren schokkerig prijs actie als de prijs consolideert hebben. Dat is ok, ik nog steeds vertrouwen in de trend door middel van een beetje van de hak.

Als er meer dan een paar dagen van schokkerig actie echter, zal ik niet zetten initiëren nieuwe posities binnen die schokkerig gebied. Achterover leunen en wachten totdat een betere toegang buiten de schokkerig prijsactie of laat de prijs weer beginnen te trend voor het plaatsen van orders.

Figuur 1 toont een recent voorbeeld EURUSD. Er was een paar dagen waar de prijs maakte een hogere hoog en vervolgens een lagere laag, en hoewel de prijs was het maken van enige vooruitgang hoger, het was gewoon niet een grote kans omgeving om orders op dit tijdsbestek uit te zetten. De prijs zou amper een nieuw hoogtepunt, en vervolgens instorten terug.Niet overtuigend. Lees strategie voor Trading Sterke Trends voor een beter idee van de prijs actie zijn we op zoek naar.

Figuur 1. EURUSD 4-uur chart

 

Hier is een ander voorbeeld dat zich in de USDJPY eind februari. De prijs kan niet de vooruitgang hoger of lager te maken, maar met verschillende hoogte- en dieptepunten verschillende zelfs een range trading strategie zou waarschijnlijk niet goed hebben faired in die tijd.

Figuur 2. USDJPY 4-uur chart

 

Uitbreiding van Ranges

Wanneer de prijs houdt stelt hoge highs dan lagere dieptepunten (of vice versa), is het moeilijk om een vermelding te vinden.Meestal tegen de tijd dat u merkt dat de uitbreiding van bereik en probeer aan te passen aan het of de volatiliteit zal sterven af wat resulteert in meer verliezen trades of de prijs zal beginnen te trend, waardoor de poging om te ruilen voor het stijgend aantal zinloos.

Daarom, zoals vermeld in figuur 1, als ik zie een hogere high gevolgd door een lagere laag, ik zal meestal niet gedoofd trades totdat het paar kiest een richting.

Figuur 3. USD / MXN uurgrafiek

 

De USD / Mexicaanse Peso is niet een paar ik beveel voor de handel, vooral als je een nieuwe handelaar. Het paar kan zeer schokkerig en de laatste paar dagen benadrukt waarom het goed is om weg te stappen wanneer de prijs maakt een hogere high gevolgd door een lagere laag (of vice versa). Wanneer we dit zien, is het beter om te kijken naar mogelijkheden in andere paren.

Final Word

Als ik zie de prijs maken dit soort moves ik stap opzij en kijken naar mogelijkheden in andere paren. Er is altijd een trade ergens, dus er is absoluut geen reden om een handel te nemen in een paar dat choppily of op een groeiende reeks in beweging is. Het is in deze omgeving dat de handelaren verliezen het grootste deel van hun geld. Zodra je het merkt, stop de handel in dat paar, en op zoek naar groenere-winstgevender-weilanden.