handel set-ups

Ten eerste, wil ik wijzen op een paar soorten van de handel set-ups die ik persoonlijk zou het vermijden als het in verband met deze beursdag. Ik was niet actief kijken naar de markt op dit moment, maar ik voelde me gedwongen om dit soort scenario te De pagina www.optiesonline.com gecontroleerd rip vermelden in deze specifieke het schrijven. Rond 03:45 de markt naar beneden kwam om de dagelijkse spil niveau van 1,36147 en stuiterde, gevolgd door nog een re-touch en afwijzing op de 3:50 kaars. Dit zou een kwaliteit calloptie set-up zijn geweest. Toch is het de vraag of een latere handel op de aanraking van de spil bijna twee uur later een hoge waarschijnlijkheid scenario zou zijn geweest.

 

Op basis van de bovenstaande afbeelding, het ziet eruit als een gemakkelijke handel om te voorkomen dat voor het simpele feit dat het ging door de spil en maakte nieuwe dieptepunten. Maar als je zou kijken naar het bewijs van de prijs geschiedenis, er zijn een paar dingen die zich zouden kunnen weerhouden van het nemen van dit soort handel in real time.Ten eerste, is de algemene trend richting van het paar. Het was beneden in het algemeen. Ten tweede, is optiesonline hoe de markt heeft gehandeld na de aanraking van de spil niveau. Hij keerde terug relatief zwak door ongeveer tien pitten of zo. Dan vervolgens verhandeld binnen een strak kanaal 3-10 pips boven de spil niveau van meer dan een uur. (De witte lijn in de bovenstaande afbeelding ruwweg vertegenwoordigd die dag hoog tot nu toe, iets wat ik afgegrensd mezelf. Het is aangetoond in een meer uitgezoomd view hieronder)

De bodem van een kanaal kan dienen als weerstand als de prijs blijft hangen onder het. Overal is er congestie prijs die je kunt verwachten als verdere steun of weerstand te dienen. Ik adviseer altijd om voorzichtig te luisteren in deze gevallen bij de handel in nieuws de markt. Bijgevolg, als de prijs terug naar de spil niet bereikt – een potentiële calloptie set-up – het zou echt niet de moeite waard voor mij zijn als er mogelijke weerstand op slechts een paar pitten boven je potentiële toetreding zou kunnen zijn. Ik zou gewoon het risico niet nemen Lees verder en ik zou liever niet trades overwegen in dit soort situaties. Ik weet dat het kan hard zijn, mogelijk omdat je niet een goede handel set-up in uren misschien hebben gehad, maar het uitoefenen van geduld in de handel is uiterst belangrijk. Anders kan het echt moeilijk om goed consequent doen.

De volgende soort handel set-up is zeer vergelijkbaar. Dit kwam toen lager was dan de spil niveau. Het zou over het algemeen niet op een hoge waarschijnlijkheid set-up om dezelfde reden – de trading kanaal dat had gevormd was uiterst krap, ongeveer een vier-pip range. In dit soort gevallen, ik heb liever een bereik van ten minste tien pitten voor de handel in.Dat is geen hard-en-fast regel, want het hangt af van de algemene beweging en de volatiliteit van de markt. Maar in het algemeen, ik gewoon een hekel aan het nemen van een handel wanneer – als http://www.optiesonline.com/plus500/ het inderdaad te gaan in de beoogde richting – het een soort van congestief gebied binnen een kwestie van een paar pitten kunnen tegenkomen. Ik wil graag een vak wat “ademruimte”, geven als dat maakt beschrijvende zin.

 

Wat betreft de huidige feitelijke handel, was een direct gevolg van het gebruik van de “high-dag” (vaak afgekort HOD; LOD wordt vaak gebruikt ter aanduiding van de ‘lage-dag “). Dat wil zeggen, ik was met behulp van de hoogste prijs van de handel van die dag als een weerstand. Dit is een intraday niveau het potentieel om een congestiepunt zijn, naast de laag van de dag heeft. Op de 10:05 (EST) kaars, de markt stotter-opgevoerd en terug naar deze intraday high en liet gevoeligheid voor het niveau van verwerpen.

Ik had niet het gevoel dat deze markt zou krijgen tot de weerstand 1 niveau op basis van de beweging alleen. Het was slechts twintig pitten boven de huidige high van de dag, dat is niet zo veel in termen van intraday beweging. (Major paren bewegen, vaak meer dan 100 pips per dag). Maar ik denk niet dat het de energie om dat te doen gehad. Voor mij is het gewoon leek alsof het in principe binnen de grenzen die door de spil niveau en weerstand 1. vrijdag zou blijven toch kan soms een beetje lui voor het simpele feit dat de markt zal officieel dicht in de late namiddag.

Dus ik voelde me vrij zeker in dit soort set-up. Geen werkelijke trading kanaal hadden gevormd onder dit niveau, net als de vorige soorten set-ups die ik noemde. Het was een vrij constante beweging uit de spil. Daarom heb ik besloten om in een put-optie op het aanraakscherm van 1,36344 op 10:10 kaars. Dit leverde ongeveer drie-pip winnaar, dat was prima want ik was er niet verwacht geen grote winnende handel met het soort lusteloos beweging die duidelijk was.

 

En te sluiten, zou ik graag bedanken velen van u contact met mij onlangs, hetzij door middel van het maken van een commentaar op deze pagina’s met artikelen of via direct contact met me door privé-bericht op de website. Ik ben zeker benieuwd naar suggesties, aanbevelingen, vragen, opmerkingen, of een tradinggerelateerde zorgen die u in het algemeen zou kunnen hebben.